Details

Details

De daken en gevels worden altijd ontworpen en bemeten op basis van de door u aangeleverde bouwtekeningen.
Het uitgangspunt van systeemdaken is een scharnierend systeem (het scharnierdak) indien de vorm en het model dit toestaan.
Bij hoek- en kilkeper is dit niet het geval, deze worden als losse elementen geleverd.
Ook bij een lessenaarskap en gordingkap worden de segmenten los geleverd.
De extra voorzieningen welke in de elementen kunnen worden toegepast zijn o.a. schoorsteensparingen, constructieve dakkapelsparingen en dakvenstersparingen.
Deze voorzieningen worden exact op pannenmaat uitgevoerd, zowel in de hoogte als in de breedte.

De onderzijde bij de standaard elementen wordt meestal uitgevoerd met een spaanplaat met groene zichtzijde. Optioneel kan deze zichtzijde in bruin (natuurlijke spaanplaatkleur) of wit gecoat worden uitgevoerd.
De moeilijkheidsgraad van de kapvorm heeft geen belemmering meer voor een systeemdak. De meest complexe vormen en uitvoeringen zijn realiseerbaar. Ook andere dakbedekkingen zoals riet, P.V.C. en E.P.D.M horen bij de vele mogelijkheden.
De isolatie wordt uitgevoerd met minerale wol, hetgeen voor een hoogwaardige warmteweerstand zorg draagt. Door toepassing van minerale wol wordt een zeer hoge geluidsisolatie en een uitstekende brandveiligheid bereikt.

Kwaliteit

De dak- en gevelelementen worden geleverd onder KOMO-attest-met-productcertificaat.

Begeleiding

De producten kunnen eveneens met ondersteuning op de bouwplaats geleverd worden. Onze bouwbegeleider staat u met raad en daad bij om de geprefabriceerde onderdelen op een zo efficiënt en snel mogelijke manier te verwerken.

De productie van de dak- en gevelelementen en dakkapellen wordt onder optimale omstandigheden gerealiseerd; het is een industrieel proces dat plaatsvindt in een grote moderne bedrijfshal, waar onze mensen onder optimale arbeidsomstandigheden kunnen werken.