Untitled

Innovatieve prefab bouwmethode

Binnen de A&T Bouwgroep is de laatste jaren met veel passie gewerkt aan de ontwikkeling van een duurzaam en economische verantwoorde prefab bouwmethode. Doel was om tot een betaalbare woning en/of appartement te kunnen komen.

De gemeente Oss heeft de bouwvergunning verleent zodat we de eerste modelwoningen bij onze productielocatie in Oss kunnen plaatsen. Hiermee gaan wij aan de laatste fase van de ontwikkeling beginnen: optimalisatie van de montage en gevelafwerking. A&T Bouwgroep verwacht de eerste woningen vanaf januari 2023 in de markt te kunnen aanbieden.

Uniek aan het A&T systeem is dat de woningen en appartementen geheel van hout en in licht bouwsysteem zijn uitgevoerd, en toch geheel aan de Beng-norm voldoet. De woningen zijn extreem duurzaam en kunnen als CO2 buffer dienen. Het A&T systeem kan beton- en waterloos worden uitgevoerd en heeft daardoor geen last heeft van bouwvocht. Dit biedt daardoor sneller een optimaal wooncomfort. Door een juiste afstemming tussen fabrieksmatige werkzaamheden en werkzaamheden die op het project dienen te worden verzorgd, is het mogelijk om tot een optimale prijsvorming te komen. A&T Bouwgroep hoopt met dit systeem een bijdrage te kunnen leveren aan de vraag van een betaalbare, innovatieve woning die gericht is op de toekomst. Wordt vervolgd!