Zusterbedrijven

Dakspecialist Dapan

 

Met meer dan 30 jaar ervaring op dakgebied kan Dapan zich met recht ‘Dakspecialist’ noemen. Landelijk bieden wij onze diensten aan bij woningbouwcorporaties, gemeenten en aannemers. Dapan monteert ook de kappen voor onder andere A&T Prefab.

Opdrachtgevers kunnen gebruik maken van onze ervaring en specialisme door ons al bij de voorbereiding van een project te betrekken. Deze vroegtijdige betrokkenheid garandeert in alle stadia optimalisatie van het project. Als dakspecialist zijn wij dan ook veel betrokken bij diverse samenwerkingsverbanden als ketenpartner op het gebied van het totale dak. Wij kunnen als dakpartner het totale pakket verzorgen met een optimale materiaalkeus.


Dapan Solar

Dapan Solar biedt voor ieder dak een passende oplossing voor de opwek van zonne-energie, voor een maximaal rendement en een optimaal esthetisch resultaat.

Het dak wordt steeds meer gebruikt voor het winnen van duurzame energie.

Het dak is in al haar facetten al 35 jaar  het werk gebied van Dakspecialist Dapan B.V.. Het is dan ook niet meer als een logische stap dat Dapan zich afgelopen jaren heeft gespecialiseerd in de dienstverlening van het leveren en monteren van solar panelen, zowel op het dak als aan de  gevel.

Dapan heeft ervoor gekozen om de solar activiteiten onder te brengen in een aparte entiteit binnen de Dapan groep. Dit om te komen tot een nog betere dienstverlening, zowel nu als in de toekomst.


A&T Save-Up

Onveilig werken op het dak is met het A&T Save-Up® verleden tijd!
Het A&T Save-Up Systeem biedt dakbetreders een betrouwbare manier om zich te zekeren, door middel van permanente valbeveiliging op daken.

De valbeveiliging is in elke dakbedekking te verwerken, op zowel hellend als platte daken. Met een garantiecertificaat van 5 jaar, uitgebreide testen en ruime ervaring in de praktijk is het systeem een van de koplopers op het gebied van valbeveiliging op daken.