A&T Prefab volledig geautomatiseerd productielijn

A&T Prefab volledig geautomatiseerd productielijn

Bij A&T Prefab is op de bestaande productiefaciliteit één van de modernste semiautomatische productiestraten van Nederland in gebruik genomen. Met deze productiestraat produceert A&T Prefab dakelementen nog efficiënter en duurzamer en wordt een esthetische afwerking geoptimaliseerd. 
 
Door de combinatie van onder andere de twee Hundedegger zaagmachines, een vergaande digitalisering van het proces en de nieuwe productielijnen, heeft A&T Prefab alle elementen in huis om een optimale invulling te geven aan een hoog gekwalificeerde productie van prefab kappen.

Onze innovatieve productiestraat maakt het mogelijk om tegen uitstekende condities standaard prefab kappen te produceren.
De nieuwe omgeving biedt de volgende voordelen:

  • Grootschalige spaanplaten kunnen in de productiestraat verwerkt worden, waardoor er minder naden ontstaan. Dit zorgt voor een betere aansluiting en een verfijnde afwerking;
  • Plaat-of spoorverbindingen kunnen naar wens vernageld, geniet, geschroefd of zelfs gelijmd worden;
  • De nieuwe productielijn zorgt ervoor dat er minder fysieke arbeid nodig is om het product te vervaardigen, waardoor de werkbelasting van de werknemers aanzienlijk wordt verlicht;
  • De productiestraat komt het meest tot zijn recht bij het produceren van standaard woningen;
  • De nieuwe omgeving is voorzien van bijna 1000 solar elementen waardoor de productie energie neutraal plaats vindt. 

Wij zijn er van overtuigd dat wij met deze uitbreiding een efficiënt en duurzaam proces creëren waarmee we onze opdrachtgevers een geoptimaliseerd product aanbieden en hen nog beter van dienst zijn. 

Nieuwe productiestraat A&T Prefab