Nieuws/Media

Artikel in Regio Business

Soms zijn we een beetje te vroeg met onze ideeen

In de uitgave mei-juni 2023 van Regio Business (Business ontmoet Business) is een artikel verschenen. Ton Thissen legt daarin uit dat de oplossing voor de onbetaalbare nieuwbouwwoning wordt gefabriceerd door A&T Prefab. Namelijk de: semi prefab woning.
Ruim, comfortabel en bovendien betaalbaar. Lees over hoe Ton zich heeft ontwikkeld en welke bedrijven hij tot groei heeft gebracht.

A&T Prefab volledig geautomatiseerd productielijn

A&T Prefab volledig geautomatiseerd productielijn

Bij A&T Prefab is op de bestaande productiefaciliteit één van de modernste semiautomatische productiestraten van Nederland in gebruik genomen. Met deze productiestraat produceert A&T Prefab dakelementen nog efficiënter en duurzamer en wordt een esthetische afwerking geoptimaliseerd. 
 
Door de combinatie van onder andere de twee Hundedegger zaagmachines, een vergaande digitalisering van het proces en de nieuwe productielijnen, heeft A&T Prefab alle elementen in huis om een optimale invulling te geven aan een hoog gekwalificeerde productie van prefab kappen.

Onze innovatieve productiestraat maakt het mogelijk om tegen uitstekende condities standaard prefab kappen te produceren.
De nieuwe omgeving biedt de volgende voordelen:

  • Grootschalige spaanplaten kunnen in de productiestraat verwerkt worden, waardoor er minder naden ontstaan. Dit zorgt voor een betere aansluiting en een verfijnde afwerking;
  • Plaat-of spoorverbindingen kunnen naar wens vernageld, geniet, geschroefd of zelfs gelijmd worden;
  • De nieuwe productielijn zorgt ervoor dat er minder fysieke arbeid nodig is om het product te vervaardigen, waardoor de werkbelasting van de werknemers aanzienlijk wordt verlicht;
  • De productiestraat komt het meest tot zijn recht bij het produceren van standaard woningen;
  • De nieuwe omgeving is voorzien van bijna 1000 solar elementen waardoor de productie energie neutraal plaats vindt. 

Wij zijn er van overtuigd dat wij met deze uitbreiding een efficiënt en duurzaam proces creëren waarmee we onze opdrachtgevers een geoptimaliseerd product aanbieden en hen nog beter van dienst zijn. 

Nieuwe productiestraat A&T Prefab

Hybride dakelementen

Hybride dakelementen

NIEUW! HYBRIDE dakelementen van A&T PREFAB geïsoleerd met BreatherQuilt van YBS Insulation en glaswol.

Door de combinatie van BreatherQuilt en glaswol is er een aanzienlijke diktebesparing gerealiseerd ten opzichte van de traditionele uitvoering. De elementen van het type A&T-Br.Q zijn leverbaar met Rc waarden van 7, 8, 9, 10 en zelfs 11 m2K/W.

De fraaie woning in het filmpje wordt gerealiseerd in Berghem en is als eerste probleemloos voorzien van deze nieuwe elementen.

YBS Insulation en opdrachtgever bedankt voor het vertrouwen!

Klik hier voor meer informatie over de BreatherQuilt elementen.

A&T kijkt terug op een geslaagd bedrijfsfeest

A&T kijkt terug op een geslaagd bedrijfsfeest

Afgelopen zaterdag hebben we met alle collega’s mogen genieten van een prachtig bedrijfsfeest. Hierin mochten we het resultaat van de verbouwing van het A&T Prefab pand en de nieuwbouw van de opslag hal bewonderen samen met partner en kinderen. Dat alles compleet verzorgd met een heerlijke bbq onder het genot van een drankje en gezellige muziek. De kinderen konden genieten van het springkussen en de activiteiten van Clown Fleur. Het was een fantastische dag waar we met veel plezier op terug kijken.

Hieronder een impressie van de dag en het verbouwingsresultaat.